Bianca Perfors

Met Bianca haalt u een gatecloser in huis met een enthousiaste en open houding. Een typische zelfmanager, die snel doorziet waar verbeteringen mogelijk zijn en die op prettige wijze, makkelijk de weg in uw organisatie weet te vinden. Bianca kan goed schakelen met verschillende niveaus. Zowel voor medewerker, manager en directie is zij een echte business partner. Zij staat bekend als een kundig, doel- en mensgericht persoon, te allen tijde bereid een stapje extra te zetten om zowel mens als business vooruit te helpen. Zij durft verbeteringen aan te kaarten, kritisch te zijn als dit nodig is en het gesprek aan te gaan.

 

Bianca heeft ruim 15 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer binnen recruitment en loopbaancoaching. Gedreven door het talent van de mens, in combinatie met het doel van de organisatie, weet zij projecten tot een goed einde te brengen en de employer branding een boost te geven. Ook heeft zij ervaring met het opzetten van een talent development programma, gericht op young potentials. Zowel binnen recruitment als binnen loopbaancoaching, heeft zij ervaring met assessment tools. Deze tools zet zij op een zorgvuldige en waardevolle wijze in.

 

Als gatecloser kenmerkt zij zich door betrokkenheid, een resultaatgerichte instelling en samenwerken. Zij gunt iedereen plezier en ontwikkeling in het werk. Daarom kijkt zij verder dan alleen een opleiding en werkervaring. Zij gaat met medewerkers in gesprek, met een luisterend oor en open houding. Door pragmatisch en oplossingsgericht te denken, kan zij uw bedrijf helpen om een volgende stap te zetten. Zij is een gesprekspartner voor managers om samen te kijken naar de mogelijkheden binnen hun team of afdeling. Bianca is in staat om het grote geheel te zien en uw organisatie naar een volgend level te helpen, in plaats van alleen een team of afdeling. ‘Meten is weten’, cijfers en trends analyseren een must. Waar mogelijk past zij dit dan ook toe.

 

Met Bianca haalt u een professional in huis, die een project pas geslaagd vindt als het afgesproken resultaat is bereikt. Als persoon wordt zij snel onderdeel van uw organisatie. Haar gedrevenheid en enthousiasme met een vleugje humor vergeet u niet snel.

Gateclosers
Winthontlaan 200, Utrecht, Netherlands