Koen Roozen

Als ondernemer en interimrecruiter verbind ik dagelijks strategie en operatie. Mensen kunnen dingen bedenken en laten ze werken. Dat vind ik werkelijk fascinerend. Ik heb gezien dat de juiste mensen om je heen verzamelen en samen iets moois maken topsport is. In twintig jaar recruitment heb ik allerlei mooie dingen mogen doen als teams managen, reorganisaties begeleiden en projecten managen. Maar het mooiste is toch, dat ik heel veel mensen heb mogen leren kennen als kandidaat of collega.

 

Iedere keer valt het me weer op: mensen zijn uniek en dat zie je terug in de bijdrage die ze leveren. Het vinden en behouden van de goede match tussen individu, bedrijf en rol is een uitdagende puzzel waar de hele HR-kolom dagelijks mee bezig moet zijn. Als recruiter is het mij een doorn in het oog als talentvolle nieuwe medewerkers na een jaar de organisatie al weer verlaten. Daar gaat Gateclosers iets aan doen!

 

Naast een fulltime ondernemer ook een quasi fulltime muzikant, partner, Brabander en bourgondiër (hoewel die laatste twee volgens mij hetzelfde zijn).

Gateclosers
Winthontlaan 200, Utrecht, Netherlands